ЄС та світ

У Японії відкрили ресторан української кухні “Жито”

15 травня у місті Нагоя, Японія, відбулося урочисте відкриття ресторану української кухні “Жито”. Цей заклад є особливим, оскільки його персонал складається з українців, які знайшли прихисток у Японії в рамках програми захисту.

Про це повідомляє Посольство України в Японії.

Відкриття ресторану стало значною подією, на якій були присутні посол України в Японії Сергій Корсунський, мер Нагої Такаші Кавамура, заступниця губернатора префектури Аічі Ріка Макіно, а також представники бізнесу та ЗМІ.

Посол України привітав українську громаду в Японії з цією подією та відзначив важливість кулінарної дипломатії у зміцненні політичних зв’язків.

У Японії відкрили ресторан української кухні “Жито"
Фото/facebook.com/ukr.embassy.

Голова асоціації NPO JUCA Людмила Плис-Кавагучі підкреслила, що місія ресторану “Жито” полягає не лише у знайомстві японців з українською кухнею, а й у створенні робочих місць та простору для спілкування для українських біженців.

ПОДИВІТЬСЯ ЩЕ:  Генсек ООН Антоніу Гутерріш висловив реакцію на рішення Ізраїлю оголосити його персоною нон-грата

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку